kleur keuze

Cracklez® Geschenkset wit met 3 knetter ongeparfumeerde houtlont kaarsen naar keuze

Artikelnummer: 8719322021366
Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 19,95 (inclusief 21% btw)

De inhoud van deze leuke geschenk box bepaalt u zelf. Kies hiervoor 3 Cracklez® houten lont kaarsen zonder geur uit. Speciaal voor mensen die geur niet verdragen of geen zin hebben in een geurtje, maar wel willen genieten van het gezellige houtvuur geluid van deze kaarsen. De koker is van wit karton en heeft een metalen deksel aan de bovenzijde. De namen van de door u gekozen houtlont kaarsen komen op een zwart etiket op de buitenzijde van de gift box te staan.

De drie Cracklez® Wooden Wick Tin Candles in de koker hebben elk een diameter van 8 cm, een hoogte van 3 cm, een netto gewicht van 95 g en een brandduur van 20 uur.
​Totaal 60 uur brandplezier.

U kunt u de gewenste kleuren uit een keuzelijst kiezen. Als er in deze winkel geen keuzelijst aanwezig is, kunt u de kleuren doorgeven als opmerking bij het afronden van de bestelling of per e-mail (candlewoods.eu@gmail.com). Let op: alleen kaarsen zonder geur uitkiezen.

Specificatie Omschrijving
Lengte 8,7 cm
Breedte 8,7 cm
Hoogte 11,7 cm
Multipack 3 stuks
EAN 8719322021366
Merk Cracklez®
Kleur wit
Geur ongeparfumeerd
Branduren 60
Materiaal soja was
Lont houten lont
Diameter 11 cm
Netto gewicht 285 gram
Bruto gewicht 420 gram
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Op de binnenzijde van het deksel bevindt zich de gebruiksaanwijzing voor deze houten lont kaarsen:​
Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het zwarte gedeelte van de woodwick (houtlont) te verwijderen. Dit gaat zeer eenvoudig door het zwarte gedeelte van de woodwick tussen duim en wijsvinger met een tissue vast te pakken (alleen als de kaars volledig is afgekoeld!) en met zachtjes wrikken, het er af te trekken. Er zal altijd een streepje zwart materiaal achterblijven, dat kan geen kwaad. Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Kringelende witte damp bij het lont is waterdamp dat het knetter effect veroorzaakt en geen roet. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 4 uur). Doof dan de kaars. Dan worden de meeste branduren gehaald en brandt de kaars helemaal op. Plaats op een horizontale en hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (binnenzijde deksel). Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact".
© 2014 - 2019 Cracklez® houten lont geur kaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel