Cracklez® is een handelsnaam van Candlewoods. Alle betalingen geschieden ten gunste van Candlewoods.

U kunt bij ons betalen met IDEAL, PAYPAL, Creditcards via PAYPAL, Sofort Banking, Bancontact / Mr.Cash, Direct e-banking en vooraf
overschrijven. De betaling geschiedt in de beveiligde omgeving van Sisow of van uw eigen bank.

Bij Paypal betalingen en creditcard betalingen (ook via Paypal) berekenen wij geen betaalkosten over het orderbedrag.

Voor het vooraf overmaken per overschrijving kunt u de volgende gegevens gebruiken:

Bankrekening: NL50INGB0004306793 ten name van Candlewoods
Vanuit buitenland: IBAN:  NL50INGB0004306793, BIC: INGBNL2A

In Nederland en België, kunt u ook achteraf betalen met Afterpay. Hier worden wel extra betaalkosten voor berekend. Deze zijn afhankelijk van het orderbedrag en worden afgedragen aan Afterpay.

AfterPay voert voor www.cracklez.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij cracklez.nl  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

© 2014 - 2024 Cracklez® houten lont geur kaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel