designer parfum geinspireerd

Cracklez® Knetter Houten Lont Geurkaars in blik Fairy Dust. Designer Parfum Geinspireerd. Goudkleurig.

Artikelnummer: 8719322021151
Artikel 10 van 35
€ 7,99 (inclusief btw)
Voorraad 36 stuks

Cracklez® geurkaars "Fairy Dust" is gegoten in een leuk blik met deksel en voorzien van een houtlont. Deze "Fairy Dust type" kaars heeft een warme gouden kleur en een magisch poederachtige geur, fris bloemig met citrus accenten. De gebruikte geurstof in deze kaars is een eigen creatie welke alleen geinspireerd is op een designer parfum. Deze houtlont kaars knettert als een houtvuurtje tijdens het branden, wat een super gezellig effect geeft. Deze 95 grams kaarsen worden t/m 4 stuks als getraceerd brievenbuspakje verstuurd (alleen NL). Goedkoper en handig.

Cracklez® geurkaarsen in blik zijn geur kaarsen die een brede houtlont hebben. Daardoor knisperen, knapperen en knetteren deze kaarsen tijdens het branden als een houtvuur in een open haard. Deze houten lont kaarsen zijn daarom super gezellig om te branden. Er zijn ook ongeparfumeerde cracklez® houtlont kaarsen in blik verkrijgbaar. Deze zijn wel gekleurd en knetteren ook uitstekend. Speciaal voor mensen die niet van geuren houden of geuren niet goed verdragen. Cracklez® Wooden Wick Tin Candles zijn klein van formaat maar heel groot van prestatie.

Kenmerken van cracklez® houtlont kaarsen zijn:
- luidst knetterende kaarsen op de markt.
- zeer goede geurafgifte die niet onderdoet voor veel grotere geurkaarsen.
- leuke geschenkkokers met 3 geuren.
- voor de prijs van een grotere kaars, nu meerdere geuren in huis.
- eigen teksten en afbeeldingen op het deksel mogelijk, leuk om als groet naar iemand toe te sturen.
- een mooie levendige vlam.
- door het formaat, makkelijk op te bergen in een lade.
- door het formaat ook op kleine oppervlaktes te plaatsen zoals een badrand.
- door het formaat, makkelijk mee te nemen op reis, naar kantoor, naar kennissen etc.
- ook niet brandend als geurverspreider te gebruiken i.p.v. bijvoorbeeld geurstokjes.

De Cracklez® Wooden Wick Tin Candles zijn verkrijgbaar in trendy blikken met gekleurde sojawas in vele kleuren en heerlijke geuren. Deze houten lont kaarsen branden optimaal als deze steeds steeds gebrand worden tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 3-4 uur). Deze houtlont kaarsen branden dan schoon op, er blijft geen was tegen de wand zitten. De knetter kaarsen roeten niet. Elke Cracklez® Wooden Wick Tin Candle heeft een goed sluitend deksel zodat deze stofvrij en met afgesloten geur bewaard kan worden. Cracklez® Wooden Wick Tin Candles zijn handgemaakt in Nederland van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Tip: Cracklez® Wooden Wick Tin Candles zijn dusdanig sterk gegeurd dat ze ook niet brandend als geurverspreider gebruikt kunnen worden (vooral de frisse geuren). Zet er een of meerdere (afhankelijk van de grootte van de ruimte) open neer en u heeft een heerlijke geur in de woonkamer, w.c., badkamer, etc.. Verwijder voor het branden dan wel eerst met een tissue eventuele stof wat op het oppervlak is neergeslagen.

Specificatie Omschrijving
Lengte 8 cm
Breedte 8 cm
Hoogte 3 cm
EAN 8719322021151
Merk Cracklez®
Kleur goud
Geur diverse geuren
Branduren 20
Materiaal soja was
Lont houten lont
Diameter 8 cm
Netto gewicht 95 gram
Bruto gewicht 130 gram
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Op de binnenzijde van het deksel bevindt zich de gebruiksaanwijzing voor deze houten lont kaarsen:​
Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het zwarte gedeelte van de woodwick (houtlont) te verwijderen. Dit gaat zeer eenvoudig door het zwarte gedeelte van de woodwick tussen duim en wijsvinger met een tissue vast te pakken (alleen als de kaars volledig is afgekoeld!) en met zachtjes wrikken, het er af te trekken. Er zal altijd een streepje zwart materiaal achterblijven, dat kan geen kwaad. Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Kringelende witte damp bij het lont is waterdamp dat het knetter effect veroorzaakt en geen roet. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 4 uur). Doof dan de kaars. Dan worden de meeste branduren gehaald en brandt de kaars helemaal op. Plaats op een horizontale en hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (binnenzijde deksel). Bevat 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone, geranyl acetate, alpha-iso-methylionone, d-limonene, dl-citronellol, p-t-butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde. Kan een allergische reactie veroorzaken. Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact".
© 2014 - 2024 Cracklez® houten lont geur kaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel