fris

Cracklez® Geschenkset Fresh met 3 knetter houtlont geurkaarsen: cotton flower, fresh linen en little fluffy clouds

Artikelnummer: 8719322021427
Artikel 1 van 17
€ 22,95 (inclusief btw)
Voorraad 93 stuks

Deze leuke Fresh geschenk box bevat de volgende 3 fris ruikende Cracklez® houten lont geurkaarsen:

- Cotton Flower. Een heerlijke cotton geur met een duidelijk bloemig karakter.
- Little Fluffy Clouds. De klassieke zoet frisse katoen geur .
- Fresh Linen. Met de geur van fris gewassen beddegoed.

De koker is van wit karton en heeft een metalen deksel aan de bovenzijde. De namen van de aanwezige houtlont geurkaarsen staan op een licht blauw etiket op de buitenzijde van de gift box.

De drie Cracklez® Wooden Wick Tin Candles in de koker hebben elk een diameter van 8 cm, een hoogte van 3 cm, een netto gewicht van 95 g en een brandduur van 20 uur.
​Totaal 60 uur verfrissend plezier. 

Specificatie Omschrijving
Lengte 8,7 cm
Breedte 8,7 cm
Hoogte 11,7 cm
Multipack 3 stuks
EAN 8719322021427
Merk Cracklez®
Kleur wit
Geur fris
Branduren 60
Materiaal soja was
Lont houten lont
Diameter 8 cm
Netto gewicht 285 gram
Bruto gewicht 420 gram
Conditie nieuw
Gebruiksaanwijzing Op de binnenzijde van het deksel bevindt zich de gebruiksaanwijzing voor deze houten lont kaarsen:​
Voor het veilig en goed te laten branden van deze kaars is het nodig, om (vanaf de tweede keer branden) steeds voor het aansteken, het zwarte gedeelte van de woodwick (houtlont) te verwijderen. Dit gaat zeer eenvoudig door het zwarte gedeelte van de woodwick tussen duim en wijsvinger met een tissue vast te pakken (alleen als de kaars volledig is afgekoeld!) en met zachtjes wrikken, het er af te trekken. Er zal altijd een streepje zwart materiaal achterblijven, dat kan geen kwaad. Verwijder alle los liggende restjes van het lont door deze weg te blazen of eruit te vegen met een tissue. Kringelende witte damp bij het lont is waterdamp dat het knetter effect veroorzaakt en geen roet. Brand de kaars bij voorkeur minimaal zolang tot het hele oppervlak is opgesmolten (circa 4 uur). Doof dan de kaars. Dan worden de meeste branduren gehaald en brandt de kaars helemaal op. Plaats op een horizontale en hittebestendige ondergrond. Raak het hete blik niet aan. Verplaats de kaars niet voordat deze volledig gestold is. Plaats het deksel ook pas daarna terug.
Waarschuwingen Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op (binnenzijde deksel). Voor schadelijke stoffen en allergenen, bekijk deze bij de afzonderlijke kaarsen. Beperk de concentratie geurstof in de lucht door de kaars in een ruimte van voldoende grootte te branden of door extra ventilatie. Laat de kaars niet onbewaakt branden. Houd kinderen en huisdieren op afstand. Houd verwijderd van brandbare materialen. Uitleg over de veiligheidswaarschuwingen vindt u onder "informatie en contact".
© 2014 - 2024 Cracklez® houten lont geur kaarsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel